دسته بندی سایت
پیوند ها
زعفران اصیل:
بسم اللّه الرحمن الرحیم
♦️ 4 شنبه 10 خرداد ماه
میانگین قیمتی زعفران معامله شده در بازار :
عرضه کم هست . خریدار بیشتر شده
پوشال معمولی: 4300 تا 4400
پوشال معمولی تمیز: 4400 تا 4500
پوشال قلم دار خوب: 4500 تا 4700
شبه نگین : 4800 تا 5100 تومان
نگین : 5250 تا 5500 تومان
نگین سوپر : 5650 تا 5580 تومان
زعفران دسته خوب : 4100 تا 4200 تومان
ریشه معمولی و ریشه نگین: 800 تا 950 تومان
قیمتها براساس کیلو میباشد.
تقلب در مواد غذايي اين روزها كاسبي پردرآمدي براي سودجويان شده است. متخلفان هم البته براي همين چند لقمه نان حرامي كه بهدست ميآورند، زحمت زيادي ميكشند و آنقدر روشهاي جديد ابداع كردهاند كه رئيس سازمان غذا و دارو ميگويد شناسايي اين تقلبها نيازمند خلاقيت است.
کیلومترها دورتر از پایتخت، کشاورزانی در خراسان جنوبی بــاکیفیتترین زعفران جهان را به سختی تولید میکنند. طلاي سرخ آنها با قيمتهاي ارزان خريداري ميشود. برخي زائران مكه بستههاي سرخرنگي سوغات ميآورند كه اسمش را زعفران ميگذارند؛ موضوعي كه سازمان غذا و دارو هم درباره آن هشدار داده است.
تقلب در زعفران اما فقط به سوغاتيهاي عربستان محدود نميشود.
درباره زعفران اما معاون پژوهشي پژوهشكده علوم و صنايع غذايي كشور ميگويد: زعفران گرانترين ادويه در دنياست. همين عاملي است كه سودجويان به انواع تقلبها در زمينه زعفران دست بزنند. آنها با اضافهكردن موادي به زعفران، ماهيت اصلي اين ماده غذايي و دارويي پرارزش را از بين ميبرند. با اين تخلفها هم از لحاظ اقتصادي به مردم آسيب ميرسد و هم سلامت مردم به خطر ميافتد.
يكي از خطرناكترين اين تقلبها، اضافه كردن گوشت گاو ريشريش شده به زعفران است. به اين ترتيب كه گوشت گاو را كه به رنگ قرمز خوني است، ريشريش كرده و سپس آن را خشك و بعد آن را به زعفران اضافه ميكنند. اين كار سلامت مردم را بهشدت تهديد ميكند چرا كه از اين طريق ميكروبهاي زيادي وارد بدن انسان شده و انسان به بيماريهاي مختلفي دچار ميشود. يكي ديگر از تقلبات معمول و مرسوم هم اين است كه کاه را با رنگهاي مصنوعي مثل رنگهايي كه براي رنگ قالي استفاده ميشود، رنگ كرده و سپس به زعفران اضافه ميكنند. به اين ترتيب مواد شيميايي وارد بدن ميشود كه عوارضشان بر كسي پوشيده نيست. اين رنگها، حاوي مواد سمي است كه بسته به نوع و ميزان رنگها، اثرات سرطانزايي دارد. تشكيل تومورهاي بدخيم كه درمان هاي سختي هم دارد، تنها يكي از نتايج ورود رنگهاي مصنوعي به بدن است.
اضافهكردن گلرنگ كه مادهاي شبيه زعفران است، افزودن رطوبت بيش از ۷ درصد به زعفران، افزودن مواد خارجي بهمنظور افزايش وزن آن، افزودن چغندر، فيبرهاي انار يا پرچم زعفران كه رنگ كمي دارد و بدون مزه است، اسپري فيبرهاي زعفران، افزودن مواد غيرخوراكي مانند رنگ قرمز، ابريشم و افزودن موادي از قبيل زردچوبه و فلفل نيز بخشي از روشهاي زيركانه توليد زعفران تقلبي است.
زعفران تقلبي را چطور تشخيص بدهيم؟ شكل ظاهري زعفران يكي از روشهاي شناسايي خالص بودن آن است. ظاهر اين محصول شبيه ميخك است؛ بهگونهاي كه پايين گياه ميلهاي و انتهاي آن دندانهدار، پهن و قيچيشكل است. رنگ زعفران بايد قرمز تند باشد نه روشن و شكل كلالههاي آن نيز نبايد براق باشد. اگر چند تار زعفران را در يك ليوان آبجوش بيندازيم بعد از حدود ۵ دقيقه نبايد رنگ تارهاي آن سفيد شود؛ اگر چنين شود زعفران تقلبي است. رنگ تارهاي زعفران در بنزين نامحلول است يعني اگر تار زعفران را در بنزين بيندازيم نبايد بنزين را رنگين كند. علاوه بر اين، اگر تارهاي زعفران را بين كاغذ كاهي بگذاريم و كمي فشار دهيم نبايد لكه چربي باقي بگذارد. در غيراين صورت به احتمال قوي، زعفران تقلبي است.
انواع تقلبی از زعفران وارد بازار شده است و ما باید خیلی زرنگ باشیم تا بتوانیم نوع اصل آن را از نوع تقلبی آن تشخیص دهیم. بسیاری از فروشندگان محصولی با کیفیت پایین , که در واقع زعفران و ترکیبی از مواد رنگی است را به مشتریان می فروشند. زعفران اصل دارای رنگ قرمز تیره و نوک آن نارنجی می باشد. باید توجه داشته باشید که به هیچ وجه رنگ آن شامل رنگ ها و یا لکه های سفید و زرد نیست. راه دیگری برای تشخیص زعفران اصل اینست که به مدت ۱۵ دقیقه آن را در آب بخیسانید. مدت زمانی که زعفران اصل برای رنگ دهی و بوی مطلوب آن نیاز دارد ۱۵ دقیقه است اما اگر به محض اینکه آن را در آب ریختید و رنگ آن در آب مشخص شد و بوی زعفران را حس نکردید, مطمئن شوید که تقلبی است. البته که نوع پودر شده آن هم در بازار موجود است که ما توصیه می کنیم به دلیل اینکه رنگ آن برای تشخیص اصل بودن آن قابل شناسایی نیست, سعی کنید رشته های آن را خریداری کنید.
زعفران گیاه ضد افسردگی
مصرف زعفران در پیشگیری از بروز افسردگی موثر است. بر اساس تحقیقات امروزی نیز نتیجه گرفته شده است که زعفران دارای خواص ضد افسردگی است و این در حالی است که بر اساس تب سنتی به زعفران خواص فرح بخشی و خنده آوری نیز نسبت داده اند. بر طبق نتایج این تحقیقات استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یك فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب توصیه می شود. زعفران افزایش دهنده تمرکز حواس است و در پیشگیری از آلزایمر و پارکیسون موثر می باشد زعفران در درمان دردهای عصبی و کم خوابی موثر می باشد.
زعفران عامل پیشگیری از کاهش دید در سالخوردگی
بر اساس تحقیقات مرکز دانشگاهی ایتالیا زعفران در تنظیم کارکرد سلولهای بینایی موثر است و سلولهای بینایی را در مقابل آسیبها محافظت می کند و از پیشرفت بیماریهای چشم جلوگیری می کند و موجب احیای سلولهای آسیب دیده چشم می شود. زعفران در درمان اختلالات لکه زرد شبکیه که در سنین سالخوردگی ایجاد می شود موثر است. مصرف زعفران در رژیم غذایی از پیشرفت بیماریهای ژنتیک چشم جلوگیری می کند و به همین علت مصرف متعادل آن به سالخوردگان و افراد مبتلا به بیماری های چشم توصیه می شود.
خواص ضد سرطانی زعفران
زعفران خواص ضد سرطاني دارا می باشد و به عنوان يك داروي ضد تومور و جمع كننده راديكالهاي آزاد عمل ميكند. بر اساس تحقیقات پزشکی ثابت شده است که مواد آنتی اكسیدان موجود در زعفران خواص ضد سرطانی دارا می باشند. بر اساس نتایج این بررسی بنظر می رسد که استفاده از زعفران، از بروز توالی های ژنی سرطان زا جلوگیری می كند و در ترمیم مولكول های دی ان ای آسیب دیده تاثیر بسزایی دارد.
مضررات مصرف بی رويه زعفران:
مصرف بی رويه زعفران مضر می باشد و باعث استفراغ، كاهش ضربان قلب، خون ريزي از بيني، خون ریزی از پلك ها و لب و موجب سر گيجه، بي حالي، زردي پوست و عوارض خطرناك ديگر می شود که این عواقب حتی می تواند منجر به مرگ شود.
زعفران عامل سقط جنین و یا برطرف کننده سخت زایی :
رقیه و سحر کامران سامانی در پژوهش خود با موضوع درمان سخت زائی با مصرف زعفران در همایش زعفران داروی گیاهی هزاره سوم ارائه شد، نشان دادند که خوردن زعفران در زمان حاملگی، شخص را برای زایمان آسان آماده می کند. بر طبق پژوهش آنان مصرف زعفران در دوران بحرانی بارداری یعنی سه ماه اول که دوران تشکیل اندامها ست میتواند به جنین صدماتی وارد نماید. مصرف زعفران در سه ماه اول حاملگی باعث افزایش هورمون پروستاگلاندین در رحم شده و اثرتحریکی مستقیم روی عضلات صاف رحم دارد و در نتیجه احتمال سقط جنین را به همراه دارد اما مصرف متعادل آن پس از سه ماه اول دوران بارداری مفید است و مادر را برای زایمان آسان آماده می کند. زعفران موجب خاصیت ارتجاعی در نسوج رحم می گردد و زایمان را آسانتر می سازد. زعفرانی که پس از سه ماه اول حاملگی مصرف شده است تاثیر خود را چند ساعت قبل از زایمان با شروع شدن درد و با دریافت عصبی گیرنده های درد و تولید هورمون پروستا گلاندین که درهنگام وضع حمل باعث انقباض ماهیچه های دیواره رحم میشوند و اثرتحریکی مستقیم روی عضلات صاف رحم و اثر شل کنندگی سرویکس دارد می گذارد بنابراین با مصرف صحیح زعفران میزان پروستا گلاندین در رحم در زمان تولد نوزاد را افزایش داد و از سخت زائی جلوگیری کرد.
مقدار مناسب و مجاز مصرف زعفران در ماه:
مصرف سه گرم زعفران برای هر نفر در ماه بسیار سالم و سودمند می باشد و مصرف بیش از ۵ گرم آن برای هر نفر در ماه مضر می باشد. اما مصرف ۵ گرم زعفران در يك وعده غذائی می تواند منجر به مرگ انسان گردد.
روش اول: روش سنتی
اول باید مقدار کافی از گلهای زعفران را با شکر در آسیاب، آسیا کرد تا به صورت گرد (پودر) درآید؛ دلیل اضافه کردن شکر از بین بردن مزه ی تلخ زعفران و جلوگیری از سوختن زعفران است.
مرسوم ترین شیوه برای مصرف زعفران در ایران ،دم کردن سرگل زعفران است که اصطلاحاً به آن زعفران دم کرده میگویند. برای تهیه و دم کردن زعفران معمولا ابتدا آنرا در یک هاون میسابند تا با خرد شدن آن طعم و رنگ زعفران سریعتر و بهتر آزاد شود.
نکته: سابیدن زعفران با هاون های فلزی و یا سابیدن با سرعت، باعث سوختن زعفران میشود و زعفران خاصیت و میزان رنگدهی خود را به مراتب از دست میدهد.
سپس زعفران ساییده شده با شکر را در نصف استکان آب جوش ( بسته به میزان زعفران مقدار آب متفاوت است ) حل میکنیم. در این مرحله یا هنگام دم کشیدن برنج آن را در قابلمه ی پلو میگذاریم تا همراه برنج دم بکشد؛ البته باید مراقب بود تا جایش مناسب باشد تا در برنج نریزد. با این کار قوام رنگ زعفران بیشتر میشود و بوی خوش آن نیز بیشتر نمود پیدا میکند و رنگ زیباتری به برنج میدهد. یا زعفران را در مقدار کمی آب جوش ریخته و به مدت ده الی ۱۵ دقیقه به آن استراحت میدهید تا زعفران به راحتی طعم و رنگ خود را به آب بدهد . وقتی برنج آماده شد و خوب دَم کشید، در ظرف دیگری روغن میریزیم تا داغ شود بعد مخلوط آب جوش و زعفران را در آن میریزیم و مقداری برنج نیز در آن میریزیم و مرتب هم میزنیم تا برنج با آب زعفران و روغن مخلوط شود.
روش دوم: استفاده از یخ ( روش غیر مرسوم مصرف زعفران )
اخیرا روش جدیدی برای استفاده از زعفران پیشنهاد گردیده است که از لحاظ رنگ دهی مناسب به نظر می رسد.
برای این روش بهتر است زعفران را در ظرف شیشه ای ریخته و به میزان زعفران موجود، قالب های کوچک یخ را قرار داده و بگذارید تا قالب های یخ در دمای محیط آب شده و زعفران عصاره و رنگدهی خود را به آب بدهد. پس از آن برنج را به آن اضافه می کنیم.
در خصوص اینکه آیا این روش همان خواص روش سنتی را دارا است اطلاعاتی موجود نیست.
برچسب های مهم
زعفران اصیل قاینات
فروش زعفران اصل
با بهترین کیفیت
مستقیم و بدون واسطه زعفران اصل بخرید
زعفران اصیل قاینات از بهترین مزارع خراسان جنوبی (قاینات ) تهیه شده است .
آدرس تلگرامی ما
https://t.me/Saffron_originalQaenat
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفتانگیز صندوقهای فروشگاهی قدم بگذارید، با انواع مختلف آنها، کاربردها و مزایای آنها آشنا شوید و با استفاده از این ابزار کارآمد، فروش خود را به طور دقیق و آسان مدیریت کنید! صندوقهای فروشگاهی، ابزاری ضروری برای مدیریت فروش در فروشگاهها و ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفتانگیز پرورش گوسفند قدم بگذارید، با تمام مراحل و نکات مهم آن آشنا شوید و با راهاندازی یک گوسفندداری اصولی و پربازده، به سودآوری و اشتغالزایی پایدار دست پیدا کنید! پرورش گوسفند، یکی از مشاغل قدیمی و پرسود در دنیا است که علاوه بر تولید ... ...
با این راهنمای جامع، به رازهای پولدار شدن پی ببرید، اصول مدیریت مالی را بیاموزید و با برنامهریزی و تلاش هدفمند، به ثروت و استقلال مالی دست پیدا کنید! پولدار شدن، آرزوی بسیاری از انسانها است. اما رسیدن به این هدف، بدون دانش و برنامهریزی صحیح، میسر نخواهد بود. در ... ...
آیا به دنبال راهی برای کسب درآمدی پایدار و سودآور هستید؟ کاشت گل و گیاه در گلخانه می تواند فرصتی عالی برای شما باشد! با این راهنمای جامع، گام به گام در مسیر راه اندازی و مدیریت یک گلخانه سودآور همراهتان خواهیم بود: انتخاب نوع گلخانه: در این بخش، به معرفی انواع مختلف ... ...
در دنیای امروز که رقابت در کسب و کار به شدت افزایش یافته است، جلب رضایت مشتری و حفظ وفاداری او، کلید اصلی موفقیت هر کسب و کاری محسوب میشود. مشتریمداری، به عنوان یک فلسفه و رویکرد مدیریتی، بر ایجاد تجربهای مثبت و به یاد ماندنی برای مشتریان تمرکز دارد و به دنبال آن است تا ... ...
در دنیای امروز که رقابت در صنعت رستورانداری به شدت افزایش یافته است، جذب مشتری و حفظ وفاداری آنها، کلید اصلی موفقیت هر رستورانی محسوب میشود. موفقیت در این زمینه نیازمند دانش و مهارت کافی در زمینههای مختلفی مانند ارائه غذای باکیفیت، خدمات مشتری عالی، بازاریابی و تبلیغات ... ...
تاسیس مغازه، گامی مهم در مسیر کارآفرینی و تحقق آرزوی استقلال مالی است. اما این مسیر، بدون داشتن دانش و اطلاعات کافی، می تواند پر از چالش و دشواری باشد. در این راهنمای جامع، به بررسی کامل مراحل تاسیس مغازه، از ایده پردازی تا افتتاح و مدیریت آن، می پردازیم: ایده یابی و ... ...
دامداری، یکی از شغل های اصیل و پردرآمد است که نقش مهمی در تامین نیازهای غذایی جامعه دارد. برای موفقیت در دامداری، نیاز به دانش و مهارت کافی در زمینه های مختلف، مانند پرورش حیوانات، تغذیه، بهداشت، تولید مثل و ... است. در این راهنمای جامع، به بررسی کامل اصول و فنون دامداری، ... ...
در دنیای رقابتی امروز، جذب مشتری و رونق کسب و کار، برای هر آرایشگاهی از اهمیت بالایی برخوردار است. مشتریان، قلب تپنده هر کسب و کاری هستند و راضی نگه داشتن آنها و جلب نظر مشتریان جدید، کلید موفقیت شما خواهد بود. در این راهنمای جامع، به بررسی روش های مختلف و اثربخش برای ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای بورس اوراق بهادار قدم بگذارید، مفاهیم کلیدی بازار بورس را به طور کامل بشناسید، با انواع اوراق بهادار و استراتژی های معاملاتی آشنا شوید و با گام هایی حساب شده در مسیر سرمایه گذاری پرسود و موفق قدم بردارید! بورس اوراق بهادار، بازاری است که در ... ...
طرح توجیه فنی،مالی و اقتصادی تولید گرانول با پایه نشاسته+فرم خام این طرح توجیهی با فرمت قابل ویرایش ورد(word) برای دانلود شما آماده شده وفایل این طرح کارآفرینی بر روی سرورهای سایت آپلود شده است. شما پس از دانلود یک فایل زیپ بدون پسورد خواهید داشت که با دابل کلیک روی آن فایل ... ...
دانلود طرح توجیهی کارآفرینی در قالب pdf با عنوان تولید اتوماتیک استارتر 58 ص ...
دانلود طرح توجیهی کارآفرینی در قالب pdf با عنوان تولید الكتروموتور آرميچر 27 ص ...